Birkeland 25 år

Jubileumsfeiring

Siste helga i oktober var det storfeiring av Birkeland sitt 25 års-jubileum i Tysvær Arena, sammen med 300 gjester som bestod av ansatte, inviterte kunder og forhandlere.

Salen var innredet av Line Birkeland som laget en lun atmosfære i den store salen med sin løsning. Det var innredet med scene, barer og et fantastisk lysoppsett for salen. Gjestene fikk servert fantastisk god mat og drikke levert av vår faste kokk Luan.

Kvelden ble ledet av innleid konferansier Morten Ramm, sammen med Roger Handeland som stilte med storband for kveldens musikk. Det var mange gode taler, med tilhørende kreative og treffende gaver. Morten Ramm hadde en god tråd gjennom kvelden med kjappe kommentarer til talere og publikum. Han avsluttet kvelden med et tilpasset DJ-Dan innslag, hvor flere av gjestene var skrevet inn i showet. Roger Handeland, fortsatte etter Morten, og etter kjent stil leverte Roger passende og fengende god musikk til salen.

Oppsummert en fantastisk kveld for arrangør Birkeland, og for alle andre. Vi gleder oss til 30-års markering.